Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

Bijzondere werksessie Leiderschap en ondernemen aan de hand van het ondernemersverhaal van Peter Hobbelen

Peter Hobbelen, directeur van Confed Group, bouwt al bijna tien jaar aan zijn succesvolle elektronicabedrijf, dat jaarlijks groeit. Dat is mede te danken aan de manier waarop bij Confed werknemers worden opgevangen en ingezet. Ruim 40% van de werknemers had afstand tot de arbeidsmarkt. “Dat arbeidspotentieel kun je inzetten op een manier waarop het én voor het bedrijf én voor de medewerker zelf op een hele goede manier te combineren is.”

Peter Hobbelen versterkt zijn ondernemerschapsvisie met een persoonlijk leiderschapsprogramma. “Ik denk dat serieus een ding is ja. Dat het gaat over dat je veel meer jezelf moet leren kennen om iets voor een ander te kunnen betekenen. Ik nodig collega-ondernemers uit dat te komen ervaren.”

In deze werksessie, georganiseerd door NLwerktaanwerk, vertelt Peter Hobbelen zijn verhaal, waarna er een interactief programma over persoonlijk leiderschap is. We sluiten af met een gezamenlijke lunch om verbindingen te smeden.

Voor wie:

“Je kan pas leidinggeven over een ander als je dat eerst over jezelf kan”

Hoe goed ken jij jezelf, als mens en als ondernemer? Ben je je bewust van je eigen gedrag en in hoeverre dat jou als ondernemer vormt? Hoe open kijk jij naar de toekomst en je omgeving? De werksessie is voor ondernemers die graag naar zichzelf willen en durven kijken om zo op een andere manier groei te realiseren binnen hun onderneming.

Let op: de workshop heeft een maximum aantal deelnemers, schrijf op tijd in!

Datum: 16 februari 2023

Programma:

09:00-09:30               Inloop

09:30-10:30                Sprekers: Peter Hobbelen (Confed), Marcel de Rooij (eigenaar CALL, centrum voor authentiek leiderschap) en Paul Nyst (zenmeester en coach)

10:30-10:45                Pauze

10:45-12:00                Interactief gedeelte

12:00-13:00                Lunch

Locatie: Confed, Amersfoort

Aanmelden

Bijzondere werksessie Leiderschap en ondernemen aan de hand van het ondernemersverhaal van Peter Hobbelen