Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

Vacature senior communicatieadviseur NLwerktaanwerk

Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! is een organisatie met als doel maatschappelijke transities verder te brengen en daartoe uitvoering te geven aan projecten met een maatschappelijk toegevoegde waarde. Wij doen dit voor, door en met ondernemers. In de uitvoering van onze werkzaamheden staat het werkgeversperspectief centraal. St. NLoM! is gelieerd aan VNO-NCW en MKB-Nederland. Voor de uitvoering van ons arbeidsmarktproject NLwerktaanwerk zoeken wij op dit moment een: 

 

Senior communicatieadviseur

Werkzaamheden
Door het karakter van de werkzaamheden is geen dag hetzelfde; je werkt enerzijds planvormend & strategisch, anderzijds werk je van harte mee aan de uitvoering. Je voert de werkzaamheden uit samen met de communicatiemanager en hebt daarbij ondersteuning van communicatie- en eventmedewerkers. Tot de kerntaken behoren onder andere de volgende elementen:

  • Doorontwikkelen communicatiestrategie
  • Zorg dragen voor grotere bekendheid van project en activiteiten
  • Ontwikkelen van kennisdocumenten, uitwerking van voorbeelden en overige materialen voor inhoudelijk gebruik
  • Doorontwikkelen website, met de focus op het ontsluiten van de informatie die het Infocentrum vergaart
  • Aanspreekpunt communicatieondersteuning regisseurs en lead (inventariseert wat nodig en mogelijk is en zet dit uit).
  • Ontwikkelen van (online) campagnes en het optimaliseren van de vindbaarheid van de website
  • Begeleiding van evenementen (op locatie)
  • Contacten woordvoering VNO-NCW en MKB NL (Marcom) en regionale verenigingen van VNO-NCW

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega met een ondernemende en dienstverlenende instelling, die de gestelde projectdoelstellingen vertaalt in de juiste mix van in te zetten (on- en offline) communicatiemiddelen. Je aarzelt niet om zelf de pen te pakken of een evenement te organiseren, maar bent ook in staat anderen te motiveren om projectactiviteiten te organiseren. Een grote mate van zelfstandigheid is binnen de setting van ons team gewenst; grotendeels worden de werkzaamheden nl. vanuit huis ingevuld. We zoeken een collega met een proactieve instelling, een enthousiasteling die net als wij gemotiveerd is om samen de klus te klaren.

St. NLoM! biedt:
Een veelzijdige rol met veel eigen verantwoordelijkheid, een flexibele en informele werksfeer en ruime mogelijkheid tot ontplooiing. Je werkzaamheden kunnen grotendeels tijd- en plaatsonafhankelijk worden ingevuld. Voor de invulling van de werkzaamheden gaat onze voorkeur uit naar invulling via een Overeenkomst van Opdracht. Het betreft hier werkzaamheden van tijdelijke aard, vooralsnog tot einde 2024. Het betreft een functie van gemiddeld 16 uur per week; maar in overleg zijn veel mogelijkheden bespreekbaar.

Meer informatie of interesse?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Gilles Gerth, projectleider NLwerktaanwerk. Dat kan per mail via gilles.gerth@projecten.vnoncw-mkb.nl. Heb je interesse? Mail voor 29 november een kort cv, een motivatie, een voorstel voor een gemiddelde ureninzet per week en een indicatie van je tarief naar info@nlom.nl.