Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

Break into the box: op een andere manier kijken naar personeelsvraagstukken

Je hebt het vast al vaker gehoord: de huidige situatie op de arbeidsmarkt vraagt om out of the box oplossingen. NLwerktaanwerk draait het om en daagt je uit een andere aanpak uit te proberen tijdens de bijeenkomst ‘Break into the box: arbeidsmarktvragen’.

Samen met andere ondernemers pak je een uitdaging aan waarin een ondernemer op zoek is naar personeel. De oplossingen voor deze vraag zijn te vinden in verzegelde boxen. Met praktische opdrachten kraak je de codes van de boxen. Dan kunnen de volgende vragen langskomen: staat er in de vacature eigenlijk wel wat er echt nodig is op de werkvloer? Welke jeukwoorden staan er in vacatureteksten? Is de procedure toegankelijk? Hoe selecteer je en sta je open je voor onverwachte talenten? En hoe kunnen ondernemers elkaar versterken in dit proces? Aan het einde van het Break into the box-spel heb je gegarandeerd een aantal nieuwe inzichten opgedaan om anders te kijken naar personeelsvraagstukken.

De première van dit bijzondere spel vindt plaats op woensdag 14 december tussen 15.00 en 17.00 uur in de Malietoren in Den Haag. Deelname is gratis.

Praktische informatie

Voor wie: ondernemers en HR-medewerkers

Datum: woensdag 14 december
Tijd: 15.00 – 17.00 uur met aansluitend borrel
Locatie: Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12 in Den Haag

Kosten: gratis

Aanmelden

Break into the box: op een andere manier kijken naar personeelsvraagstukken