Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

NLwerktaanwerk voor arbeidsmarktprofessionals

Bent u voor werkzoekenden op zoek naar banen, of zoekt u juist nieuwe werknemers voor werkgevers? Wilt u graag kennismaken en samenwerken met branches? Of bent u op zoek naar scholingsmogelijkheden? Wij helpen u verder!

Inzicht op basis van eigenschappen

NLwerktaanwerk brengt de mogelijkheden in branches en sectoren in beeld via routekaarten. Zo krijgt u inzicht in wat de kansberoepen zijn, en waar juist werknemers op zoek zijn naar nieuw werk. Dat brengen we in beeld op basis van met name competenties. Ook is in de routekaarten direct te zien welke scholingsmogelijkheden en financiering er zijn. NLwerktaanwerk brengt informatie van zoveel mogelijk branches op één plek bij elkaar.

Samenwerken met branches

NLwerktaanwerk biedt u ingangen naar branches. Veel brancheorganisaties en werkgevers staan open voor maatwerktrajecten in de werving of doorstroom van personeel. Denk bijvoorbeeld aan scholing op maat. Onderaan de routekaarten staan contactgegevens.

Heeft u ideeën maar weet u niet bij welke branche u het beste kunt beginnen? Of staat de routekaart van de branche die u zoekt nog niet online? Neem dan contact op met Rochelle van Belle via onze helpdesk.

Inspiratie

Hoe pakken werkgeverssevicepunten, RMT’s en werkgevers uitdagingen op het gebied van in-, uit- en doorstroom aan? Welke instrumenten werken goed? We brengen best practices bij elkaar.

Heeft u zelf een best practice? Ook dan komen we graag met u in contact! Mail ons!

Handige links

NLwerktaanwerk verbindt u graag met organisaties die kunnen helpen met arbeidsmarktvragen. We hebben daarom ook een aantal handige links verzameld naar werkgeversnetwerken, publieke en private dienstverleners en branche-initiatieven.