Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

NLwerktaanwerk voor arbeidsmarktprofessionals

Ben je voor werkzoekenden op zoek naar banen, of zoek je juist nieuwe werknemers voor werkgevers? Wil je graag kennismaken en samenwerken met branches? Of ben je op zoek naar scholingsmogelijkheden? Wij helpen je verder!

Inzicht op basis van eigenschappen

NLwerktaanwerk brengt de mogelijkheden in branches en sectoren in beeld via routekaarten. Zo krijg je inzicht in wat de kansberoepen zijn, en waar juist werknemers op zoek zijn naar nieuw werk. Dat brengen we in beeld op basis van met name competenties. Ook is in de routekaarten direct te zien welke scholingsmogelijkheden en financiering er zijn. NLwerktaanwerk brengt informatie van zoveel mogelijk branches op één plek bij elkaar.

Samenwerken met branches

NLwerktaanwerk biedt ingangen naar branches. Veel brancheorganisaties en werkgevers staan open voor maatwerktrajecten in de werving of doorstroom van personeel. Denk bijvoorbeeld aan scholing op maat. Op de routekaarten staan contactgegevens.

Heb je ideeën maar weet je niet bij welke branche je het beste kunt beginnen? Of staat de routekaart van de branche die je zoekt nog niet online? Neem dan contact op met onze helpdesk voor een persoonlijk gesprek.

Inspiratie

Hoe pakken werkgeverssevicepunten, RMT’s en werkgevers uitdagingen op het gebied van in-, uit- en doorstroom aan? Welke instrumenten werken goed? We brengen best practices bij elkaar.

Heb je zelf een best practice? Ook dan komen we graag met je in contact! Mail ons!

Handige links

NLwerktaanwerk verbindt je graag met organisaties die kunnen helpen met arbeidsmarktvragen. We hebben daarom ook een aantal handige links verzameld naar werkgeversnetwerken, publieke en private dienstverleners en branche-initiatieven.