Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

NLwerktaanwerk voor werkgevers

Wilt u werknemers begeleiden naar nieuw werk? Bent u op zoek naar nieuwe manieren om personeel te vinden? Of heeft u scholingsvraagstukken? Wij helpen u verder!

Helpdesk

Onze regisseurs staan klaar om met u te sparren over uw vragen over instroom, uitstroom en doorstroom. We luisteren naar uw verhaal en denken met u mee vanuit ondernemersperspectief. Ook als de situatie nog niet acuut is. Wij zijn uw gids naar oplossingen: samenwerking met andere werkgevers, ondersteuning vanuit Regionale Mobiliteits Teams en Werkgeversservicepunten en praktische middelen zoals subsidie voor cursussen.

Verwante branches

Misschien kunt u wel samenwerken met andere branches om medewerkers uit te wisselen. Met onze routekaarten brengen we in beeld welke branches op elkaar aansluiten. Dat kan soms ook gaan om specifieke competenties van medewerkers, terwijl de branches op het eerste oog niet direct op elkaar lijken.

Inspiratie

Hoe pakken andere werkgevers dit aan? Welke instrumenten werken goed? We brengen best practices bij elkaar.

Heeft u zelf een best practice? Ook dan komen we graag met u in contact! Mail ons!

Handige links

NLwerktaanwerk verbindt u graag met organisaties die kunnen helpen met arbeidsmarktvragen. Daarnaast kunt uiteraard ook zelf stappen zetten. Bijvoorbeeld naar werkgeversnetwerken, of publieke en private dienstverlening. We hebben hiervoor een aantal handige links bij elkaar gebracht.