Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!
Weet je niet precies waar je moet beginnen? Doe de Inspiratiescan en krijg binnen enkele minuten praktische tips.

Persoonlijk gesprek

Onze regisseurs staan klaar om met je te sparren over jouw vragen over instroom, uitstroom en doorstroom. We luisteren naar je verhaal en denken met je mee vanuit ondernemersperspectief. Ook als de situatie nog niet acuut is. Wij zijn je gids naar oplossingen: samenwerking met andere werkgevers, ondersteuning vanuit Regionale Mobiliteits Teams en Werkgeversservicepunten en praktische middelen zoals subsidie voor cursussen.

Verwante branches

Misschien kun je wel samenwerken met andere branches om medewerkers uit te wisselen. Met onze routekaarten brengen we in beeld welke branches op elkaar aansluiten. Dat kan soms ook gaan om specifieke competenties van medewerkers, terwijl de branches op het eerste oog niet direct op elkaar lijken.

Zo doen zij het

Hoe pakken andere werkgevers dit aan? Welke instrumenten werken goed? We brengen best practices bij elkaar.

Heb je zelf een best practice? Ook dan komen we graag met je in contact! Mail ons!

Handige links

NLwerktaanwerk verbindt je graag met organisaties die kunnen helpen met arbeidsmarktvragen. Daarnaast kun je uiteraard ook zelf stappen zetten. Bijvoorbeeld naar werkgeversnetwerken, of publieke en private dienstverlening. We hebben hiervoor een aantal handige links bij elkaar gebracht.